vespa ταχυτητες

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_150.html
παπουτσια εχε 2015
παύλοσ βοσκόπουλοσ ουράνιο τόξο
vespa ταχυτητες

Η φωτιά που κατέκαιγε για 4 ημέρες τα Κύθηρα τέθηκε τελικά υπό έλεγχο καταστρέφοντας σχεδόν το 1/3 του νησιού.

Οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους, την ίδια στιγμή, πόλεμος έχει ξεσπάσει για τις ευθύνες της καταστροφικής πυρκαγιάς, μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση για καθυστερήσεις και έλλειψη συντονισμού και η κυβέρνηση επιτίθεται στο Δήμαρχο Κυθήρων χαρακτηρίζοντάς τον «δεκανίκι της επικοινωνιακής προπαγάνδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης» και ρίχνει ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση διότι «δεν ανανέωσε τον στόλο αεροπυρόσβεσης όταν δεν βρισκόμαστε σε συνθήκες δημοσιονομικής ασφυξίας».


LP1 6947


Από την ανακοίνωση που βλέπει το φως της δημοσιότητας προκύπτει ότι η κυβέρνηση γνώριζε εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες, από τον Μάιο συγκεκριμένα, τις σοβαρές ελλείψεις που αντιμετώπιζαν οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και τα Κλιμάκια σε Λακωνία και Κύθηρα και η καταστροφή ήταν "θέμα χρόνου".


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html

Τον Μάιο, η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών» Λακωνίας - Κυθήρων έστειλε έγγραφο στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και στο αρχηγείο της Πυροσβεστικής, αναφέροντας πως «η Πυροσβεστική δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των συμβάντων, καθότι οι ελλείψεις σε προσωπικό και μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό είναι τέτοιες που δυσκολεύουν τη διεκπεραίωση του έργου μας και την επιτυχία της αποστολής μας».


1


3


10


«Τα προβλήματα σάς είναι γνωστά, όπως γνωστές σάς είναι και οι διαχρονικά συνεχιζόμενες περικοπές της υπηρετούσας δύναμης του νομού (σ. σ. Λακωνίας) σε προσωπικό, όπου παρ' όλες τις περικοπές θέσεων εξακολουθούμε να έχουμε κενά σε προσωπικό. Η Λακωνία βρίσκεται στην πρώτη ζώνη επικινδυνότητας από πλευράς κλιματολογικών συνθηκών και βλάστησης και, το κυριότερο, έχει κηρυχθεί πυρόπληκτη περιοχή».


5


«Βασική αιτία και αυτής της καταστροφής είναι η συνέχιση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. – ΑΝΕΛ της ίδιας πολιτικής που εφάρμοσαν και οι κυβερνήσεις της ΝΔ. και του ΠΑΣΟΚ, με τις μεγάλες περικοπές στην κρατική χρηματοδότηση του Πυροσβεστικού Σώματος και της πυρασφάλειας της χώρας» αναφέρει η ΕΑΚΠ.


Φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης



vespa ταχυτητες

Comments

Popular posts from this blog

η αβυσσος κλιση στα αρχαια

βιβλιοθήκη μεγάρου μουσικής

χρωματα απο οζες