ρούχο που δεν τελειώνει

γραμματεια ελληνικης φιλολογιας απθ

«Σήμερα οι περιφέρειες ασχολούνται με ένα μόνο πράγμα, την ενσωμάτωση των μεταναστών», τόνισε η ηγέτης του Εθνικού Συναγερμού, ενώπιον των περίπου 800 υποστηρικτών της που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html

«Για αυτή την παράλογη πολιτική, η οποία προκαλεί αγανάκτηση στην πλειονότητα των Γάλλων, το χρήμα ρέει», ενώ «δεν υπήρχαν ποτέ χρήματα για τους άστεγους», κατήγγειλε η Λεπέν.


Η Λεπέν που βρέθηκε στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών το 2017, επιτέθηκε στον Εμανουέλ Μακρόν, που ακολουθεί αυτή την πολιτική.


Ο Γάλλος πρόεδρος, που έχει αναλάβει τον ρόλο του βασικού αντιπάλου των εθνικιστών στην Ευρώπη, φαίνεται να δίνει μάχη στήθος με στήθος με τη Λεπέν, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Odoxa για τις ευρωεκλογές που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη. Η δημοσκόπηση αυτή δίνει 21,5% στο κόμμα του Μακρόν και 21% σε αυτό της Λεπέν.


Παρόντες στη συγκέντρωση του Εθνικού Συναγερμού ήταν εκπρόσωποι του ιταλικού ακροδεξιού κόμματος Λέγκα αλλά και του αυστριακού FPO.


«Με εμάς το Aquarius δεν θα ελλιμενίζεται πλέον στις γαλλικές ακτές», δεσμεύθηκε η Λεπέν, αναφερόμενη στην αμφιλεγόμενη απόφαση του Ιταλού υπουργού Εσωτερικών και επικεφαλής της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι.


Ο Σαλβίνι δηλώνει εδώ και καιρό ότι έχει εμπνευστεί από τη Λεπέν και πλέον εκείνη σκοπεύει να εκμεταλλευθεί την εμπειρία της Λέγκα που από τον Μάιο βρίσκεται στην εξουσία στην Ιταλία.



ρούχο που δεν τελειώνει
ρούχο που δεν τελειώνει
8 ιανουαριου ζωδια

Comments

Popular posts from this blog

η αβυσσος κλιση στα αρχαια

βιβλιοθήκη μεγάρου μουσικής

χρωματα απο οζες