μουσικό ωδείο δράμας

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_90.html

Συγκεκριμένα, οι αρεοπαγίτες έκαναν δεκτή την εισήγηση του αντεισαγγελέα Παναγιώτη Καραγιάννη και απέρριψαν την αίτηση του 30χρονου για μη έκδοσή του.


Πάντως, σύμφωνα με τη νομοθεσία, τον τελικό λόγο για τον Ντεργιάν Βούκοβιτς έχει ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα εκδοθεί ή όχι. Παράλληλα, εκκρεμεί η αίτηση του Βούκοβιτς για πολιτικό άσυλο στη χώρα μας.


Η δικηγόρος του Νατάσα Ζαραλίδου μετά τη σημερινή απόφαση των αρεοπαγιτών δήλωσε: «Τον μετατρέπουν σε εγκληματία για να επιστρέψει στα Σκόπια όπου θα τον εξοντώσουν φυσικά. Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα ένδικα βοηθήματα», ενώ ο Ντεργιάν Βούκοβιτς ισχυρίζεται ότι δεν έχει σχέση με τις αποδιδόμενες κατηγορίες και αναφέρθηκε σε παγίδα που του έστησαν οι συμπατριώτες του προκειμένου να επιτύχουν την έκδοσή του.


Ο πρώην αξιωματικός, την έκδοση του οποίου ζητά η ΠΓΔΜ, ισχυρίζεται ότι επί κυβερνήσεως Γκρουέφσκι θεωρείτο περίπου ήρωας στη χώρα του, αλλά από την πτώση του και μετά, τα κέντρα εξουσίας που ελέγχονται από Αλβανόφωνους, αποδύθηκαν στη δίωξή του, κάτι που τον οδήγησε στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, ο Ντεργιάν Βούκοβιτς, ήταν γνωστός αθλητής στα Σκόπια, αστυνομικός, σερβικής καταγωγής και Χριστιανός Ορθόδοξος.


μουσικό ωδείο δράμας


μουσικό ωδείο δράμας
crypton x 135 λαδι
wonderland on ice new york
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

Comments

Popular posts from this blog

η αβυσσος κλιση στα αρχαια

βιβλιοθήκη μεγάρου μουσικής

χρωματα απο οζες