επικύρωση λογισμικού

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html
σταση τρεις γεφυρες
επικύρωση λογισμικού

Ο αξιωματούχος έκρινε πως η κίνηση αυτή στέλνει «το λάθος μήνυμα τη λάθος στιγμή», και προέτρεψε τις Βρυξέλλες να συνεργαστούν με την Ουάσινγκτον προκειμένου να τερματιστούν οι ιρανικές κινήσεις, που η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ θεωρεί απειλές για την παγκόσμια ασφάλεια.


Η προσφορά οικονομικής βοήθειας «από τους ευρωπαίους φορολογούμενους διαιωνίζει την ικανότητα του (ιρανικού) καθεστώτος να αψηφά τις ανάγκες του λαού του και να καταπνίγει οποιαδήποτε ουσιώδη αλλαγή πολιτικής», υποστήριξε ο ειδικός απεσταλμένος της αμερικανικής κυβέρνησης για το Ιράν, ο Μπράιαν Χουκ, σε μια ανακοίνωση που δημοσιοποίησε.


«Ο ιρανικός λαός αντιμετωπίζει πολύ πραγματικές οικονομικές πιέσεις που οφείλονται στη διαφθορά, την κακοδιαχείριση, και τις μεγάλες επενδύσεις στην τρομοκρατία και στις συρράξεις στο εξωτερικό από την κυβέρνησή του», συνέχισε ο Χουκ. «Οι ΗΠΑ και η ΕΕ θα έπρεπε αντ' αυτού να εργάζονται από κοινού για την εξεύρεση διαρκών λύσεων που θα υποστηρίζουν αληθινά τον λαό του Ιράν και θα τερματίσουν τις απειλές του καθεστώτος του Ιράν εναντίον της περιφερειακής και παγκόσμιας σταθερότητας».




επικύρωση λογισμικού
καθαριστηριο σπαρτης καλλιθεα
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

Comments

Popular posts from this blog

η αβυσσος κλιση στα αρχαια

βιβλιοθήκη μεγάρου μουσικής

χρωματα απο οζες