ι.ιεκ νεα γνωση

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html
διονυσος μεταφορικη παρος

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, ο ΠΑΟΚ προτίθεται να καταθέσει ένσταση για αντικανονική μη τέλεση του αγώνα, με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, και θα καταθέσει μήνυση κατά του Οσκαρ Γκαρθία.


Επιπλέον, ο «δικέφαλος του Βορρά» θα ζητά με την ένστασή του τη διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη ημερομηνία, «ποντάροντας» πολλά στις λεπτομέρειες των συμβάντων όπως τις αναφέρει ο ρέφερι της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνα.


Τι γράφει το φύλλο αγώνα


Σύμφωνα με την αναφορά του Τρικαλινού διαιτητή, ο Όσκαρ Γκαρθία, όταν δέχθηκε το χτύπημα από το ρολό χαρτιού για ταμειακή μηχανή, δεν πήγε στο ιατρείο του αγώνα για να εξεταστεί από τον γιατρό της αναμέτρησης. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν ο ισπανός τεχνικός να μεταφερθεί σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα μαζί με τον ιατρό του αγώνα για περαιτέρω εξετάσεις, κάτι που δεν επέτρεπε την διεξαγωγή της αναμέτρησης.


ι.ιεκ νεα γνωση

Ο διαιτητής Αρετόπουλος αναφέρεται ακόμα στην ιατρική γνωμάτευση πως ο Όσκαρ Γκαρθία, φέρει εσωτερική αμυχή στο άνω χείλος και πως αυτή η αμυχή δεν τον εμποδίζει να εκτελέσει τα καθήκοντα του.


Τι καταγγέλλει ο ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ σε ότι αφορά την υπεράσπισή του για την μη έναρξη και διεξαγωγή του χθεσινού ντέρμπι στηρίζει τις θέσεις του σε πραγματικά περιστατικά και τα οποία θα χρησιμοποιήσει στην συνέχεια της διαδικασίας. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης υποστηρίζει πως ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν προσήλθε για εξέταση ιατρική άμεσα μετά το περιστατικό αλλά, μετά την παρέλευση 15λέπτου, είχε την ευκαιρία να τον εξετάσει ο γιατρός του αγώνα.

Επίσης ο ΠΑΟΚ θα στηριχτεί και στην γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα (πως πρόκειται για αμυχή, που δεν εμποδίζει τον Γκαρθία να ασκήσει τα καθήκοντά του). Επισημαίνει ότι ο Οσκαρ Γκαρθία μεταφέρθηκε σε Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο όπως είναι επιβεβλημένο.


Ήταν δηλωμένος ή όχι ο Γκαρθία στη λίστα του Ολυμπιακού;


Άλλο «ισχυρό χαρτί» στα χέρια του ΠΑΟΚ είναι το γεγονός ότι ο Όσκαρ Γκαρθία δεν ήταν δηλωμένος ως προπονητής του Ολυμπιακού για το ντέρμπι. Όπως προκύπτει, στην αρχική δήλωση των «ερυθρολεύκων» που δόθηκε στους διαιτητές 75 λεπτά πριν την έναρξη, δεν εμφανίζεται πουθενά ο Όσκαρ Γκαρθία ως προπονητής της ομάδας, θέση που κατέχει ο Χρήστος Κόντης.


Ωστόσο, πληροφορίες του ΣΠΟΡ-FM, σημειώνουν πως ο διαιτητής Αρετόπουλος ξεκινά την αναφορά του στο φύλλο αγώνα με την σημείωση πως ο Όσκαρ Γκαρθία αντικαθιστά τον Χρήστο Κόντη, διορθώνοντας το λάθος στην αρχική λίστα και καθιστώντας αυτόματα τον Ισπανό προπονητή ως «αξιωματούχο» της αναμέτρησης.


ListaAksiomatouxon


Τι υποστηρίζει ο Ολυμπιακός


Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν πως το όνομα του Όσκαρ Γκαρθία ήταν εξ αρχής δηλωμένο στη λίστα, χαρακτηρίζοντας γελοιότητες τα όσα διαρρέει ο ΠΑΟΚ.


Εξιτήριο για τον Όσκαρ Γκαρθία


Εξιτήριο έλαβε σήμερα το πρωί ο προπονητής του Ολυμπιακού Οσκαρ Γκαρθία που διανυκτέρευσε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Διαβαλκανικού, ο Γκαρθία είχε ένα οίδημα στο άνω χείλος.


Η ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου έχει ως εξής:



«Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπέστη ένα οίδημα στο άνω χείλος αριστερά με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου. Εκτός αυτού, έχει και μία ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυχεναλγία, ζάλη, ναυτία και χρίστηκε 24ωρης παρακολούθησης».



Συνελήφθη οπαδός για τον τραυματισμό του Γκαρθία


Ένας 27χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για τη ρίψη αντικειμένου στον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, στο γήπεδο της Τούμπας, ενέργεια που προκάλεσε τη ματαίωση του χθεσινοβραδινού ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους «ερυθρόλευκους». Ο νεαρός Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο.

Στο μεταξύ, δύο προσαγωγές έγιναν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά την ματαίωση του ποδοσφαιρικού αγώνα. Αφού εξετάστηκαν από αστυνομικούς, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα και πυρπολήθηκαν έξι κάδοι απορριμμάτων.


Το χρονικό ενός ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ


Η πολυαναμενόμενη «μάχη» ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό δεν ξεκίνησε ποτέ, αφού λίγο πριν την έναρξη ο προπονητής του Ολυμπιακού Οσκαρ Γκαρθία, δέχτηκε στο κεφάλι ρολό χαρτιού και αυτό ήταν αιτία να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός στα αποδυτήρια. Αμέσως μετά αποχώρησαν οι διαιτητές και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ. Σαράντα λεπτά από την καθορισμένη έναρξη του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Οσκαρ Γκαρθία, διακομίστηκε με μικρό βαν λεωφορείο και συνοδευόμενος από τους παραγοντες της ομάδας του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για περαιτέρω εξετάσεις και ιατρικό έλεγχο.



ι.ιεκ νεα γνωση
καινουργιος συνωνυμο
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html

Comments

Popular posts from this blog

η αβυσσος κλιση στα αρχαια

βιβλιοθήκη μεγάρου μουσικής

χρωματα απο οζες