αδεια οδηγησης τυπου β

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html

Ο υπουργός απηύθυνε αρχικά ομιλία με θέμα «Πού πηγαίνει η Ευρώπη;» και εν συνεχεία είχε εκτεταμένο διάλογο με τους παριστάμενους. Στο πλαίσιο των ερωταποκρίσεων αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα της αξιολόγησης, στο θέμα της καθαρής εξόδου από το πρόγραμμα, αλλά απεκάλυψε και τα θέματα που προτίθεται να θέσει αύριο στη συνάντηση που θα έχει με τη Κριστίν Λαγκάρντ.


Αρχικά ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση και οι Ευρωπαίοι εργάζονται ώστε να υπάρξει μια καθαρή έξοδος από το πρόγραμμα. «Ας ξεκινήσω με την ερώτηση για την καθαρή έξοδο. Σύμφωνα με την άποψη μας το τελευταίο Eurogroup πριν το καλοκαίρι (Ιουνίου) ήταν καθοριστικό, καθώς η τελευταία παράγραφος του ανακοινωθέντος του, έλεγε πως το συμβούλιο είναι έτοιμο να βοηθήσει την Ελλάδα να αποπληρώσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της και να κτίσει «μαξιλάρια» ασφαλείας για να είναι σε θέση να εξέλθει του προγράμματος», ανέφερε και προσέθεσε: «Λοιπόν αυτός είναι για εμάς ο στόχος. Έχουμε στηριχθεί πολύ από τους Ευρωπαίους. Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο Πιέρ Μοσκοβισί έχουν δηλώσει πως η Ελλάδα μπορεί να εξέλθει από το πρόγραμμα χωρίς να χρειαστεί νέο πρόγραμμα. Ήταν πολύ ξεκάθαροι σε αυτό και πιστεύω πως όλοι εργάζονται για αυτό».


εκδοσεισ νεων τεχνολογιων επε

Στη βάση αυτή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απεκάλυψε πως η κυβέρνηση δρομολογεί και νέα έξοδο στις αγορές. «Εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση εξόδου στις αγορές, για να κτίσουμε το «μαξιλάρι» ασφαλείας. Πήγαμε στις αγορές τον Ιούλιο και έχουμε πρόγραμμα για να ξαναβγούμε στις αγορές , το οποίο ωστόσο δεν μπορώ να σας ανακοινώσω τώρα», ανέφερε σχετικά.


Ο ίδιος εξήγησε στο ακροατήριο τους λόγους που η κυβέρνηση δίνει μεγάλο βάρος στην έγκαιρη ολοκλήρωση της αξιολόγησης και στο τι θα ακολουθήσει μετά από αυτή.«Η στρατηγική μας είναι η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης το ταχύτερο δυνατόν ώστε να έχουμε τρεις σημαντικές συζητήσεις μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Η πρώτη συζήτηση σχετίζεται με το ρόλο του ΔΝΤ. Η δεύτερη συζήτηση έχει κάνει με την αποκρυστάλλωση των μέτρων ελάφρυνσης του χρέους, τα οποία αναφέρονται στο ανακοινωθέν του Eurogroup. Και η τρίτη συζήτηση έχει να κάνει με τη φύση της εξόδου», είπε χαρακτηριστικά.


Για τη συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση θέλει το Ταμείο να είναι σαφές ως προς τις προθέσεις του. «Σχετικά με το ΔΝΤ - δεδομένου ότι θα συναντήσω τη Γενική Διευθύντρια το Σάββατο πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός σε αυτά που θα σας πως από ότι είμαι συνήθως - η θέση μας είναι πολύ απλή και την έχω πει δημοσίως πολλές φορές. Μπορούμε να δουλέψουμε με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εντός του προγράμματος, μπορούμε να συνεργαστούμε με το ΔΝΤ εκτός του προγράμματος, αυτό που είναι πολύ δύσκολο είναι να εργαστούμε με έναν οργανισμό που είναι με το ένα πόδι μέσα και το ένα πόδι έξω», υπογράμμισε με σαφήνεια ο Έλληνας υπουργός.




αδεια οδηγησης τυπου β
αδεια οδηγησης τυπου β
ηρεμος αρχαια
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html

Comments

Popular posts from this blog

η αβυσσος κλιση στα αρχαια

βιβλιοθήκη μεγάρου μουσικής

χρωματα απο οζες