αφοι παπαδελη αε

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html
plank on knees and elbows
nova sports on kodi

«Δηλώσαμε πως θα εξαπολύσουμε επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη τις ερχόμενες ημέρες για να σώσουμε την περιοχή από την αυτονομιστική τρομοκρατική οργάνωση», ανέφερε σε ομιλία του στη Διάσκεψη της Τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας ο Τούρκος πρόεδρος, αναφερόμενος στις περιοχές που ελέγχουν οι κουρδικές πολιτοφυλακές στη βόρεια Συρία.


Ο Ερντογάν είχε δηλώσει ήδη από τις 30 Οκτωβρίου πως η Τουρκία είναι έτοιμη για αυτή την επίθεση, που θα είναι η τρίτη επιχείρηση που πραγματοποιεί ο τουρκικός στρατός στη βόρεια Συρία.


Καταφέρεται συχνά κατά της υποστήριξης που παρέχει η Ουάσινγκτον στις Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), ραχοκοκαλιά των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (FDS), ενός αραβοκουρδικού συνασπισμού που υποστηρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες στη μάχη κατά της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS).


Η Άγκυρα θεωρεί πως οι YPG αποτελούν προέκταση στη Συρία του Εργατικού Κόμματος του Κoυρδιστάν (PKK) που διεξάγει ένοπλο αγώνα στο τουρκικό έδαφος από το 1984 και περιλαμβάνεται στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων από την Τουρκία, αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση.


«Στόχος μας δεν είναι οι Αμερικανοί στρατιώτες, αλλά τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην περιοχή αυτή», υπογράμμισε ο Τούρκος πρόεδρος. Πράγματι, Αμερικανοί στρατιώτες έχουν παρουσία στο πλευρό των FDS ανατολικά του Ευφράτη.





αφοι παπαδελη αε
αφοι παπαδελη αε

Comments

Popular posts from this blog

η αβυσσος κλιση στα αρχαια

βιβλιοθήκη μεγάρου μουσικής

χρωματα απο οζες