ρεβυθια με ρυζι αργυρω

ρεβυθια με ρυζι αργυρω

Η εκλογική νίκη του κόμματος των Ciudadanos θα περιορίσει το περιθώριο των κινήσεων των αυτονομιστικών δυνάμεων, ακόμη και αν καταφέρουν να σχηματίσουν κυβέρνηση με τους ηγέτες τους να βρίσκονται είτε προφυλακισμένοι είτε αυτοεξόριστοι. Και για να φθάσουν μέχρι τον σχηματισμό κυβέρνησης, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους.


«Το ισπανικό κράτος ηττήθηκε», δήλωσε ο καθαιρεθείς πρόεδρος της καταλανικής κυβέρνησης Κάρλες Πουτζντεμόν από τις Βρυξέλλες, μετά την δημοσίευση των εκλογικών αποτελεσμάτων.


Ο Πουτζντεμόν κέρδισε το στοίχημα της ανασύστασης της αυτονομιστικής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, με τον ίδιο να έχει καταφύγει στις Βρυξέλλες μαζί με τέσσερις από τους υπουργούς του, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης αντιμετωπίζουν κατηγορίες για αποσχιστική δράση και στάση, ενώ ο καθαιρεθείς αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Οριόλ Ζουνκέρας παραμένει προφυλακισμένος.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html

Οι ήδη τεταμένες τους σχέσεις επιδεινώθηκαν καθώς η Ρεπουμπλικανική Αριστερά της Καταλονίας (ERC) του Ζουνκέρας παρακολουθούσε την άνοδο της λίστας Μαζί για την Καταλονία (JxCat) του Πουτζντεμόν στις δημοσκοπήσεις.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html

ρεβυθια με ρυζι αργυρω

Στο τέλος της κούρσας το JxCat εξασφάλισε 34 έδρες έναντι 32 του ERC στο καταλανικό κοινοβούλιο. Με τους 4 βουλευτές του ακροαριστερού CUP, συγκεντρώνουν 70 έδρες, την απόλυτη πλειοψηφία του 135μελούς καταλανικού κοινοβουλίου.


Διατεθειμένος να συναντηθεί με τον Ραχόι ο Πουτζντεμόν


Ο Πουτζντεμόν δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ότι είναι διατεθειμένος να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι εκτός του ισπανικού εδάφους για συνομιλίες.


«Είμαι ανοικτός σε συνάντηση με τον Ραχόι στις Βρυξέλλες ή σε άλλη χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν θα είναι η Ισπανία», δήλωσε σε τηλεοπτική του ομιλία από τη βελγική πρωτεύουσα.


Επίσης δήλωσε διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ισπανία εάν του δοθούν οι εγγυήσεις ότι θα λάβει τη θέση του ως επικεφαλής μελλοντικής καταλανικής κυβέρνησης.




ανδρικα μαγιο online
πως να ριξουμε τον πυρετο

Comments

Popular posts from this blog

η αβυσσος κλιση στα αρχαια

βιβλιοθήκη μεγάρου μουσικής

χρωματα απο οζες