μπουτι γαλοπουλας ψητο

Ο καθηγητής μουσικής κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη σύλληψή του, την Τρίτη, με τις κατηγορίες για αποπλάνηση παιδιών κάτω των δώδεκα ετών, κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατοχή υλικού παιδικής ς, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html

πικε ζεραρ σωμα

Ο ίδιος ομολόγησε τις πράξεις του, σε βάρος τριών κοριτσιών, δύο 9χρονες και μία 11χρονη, υποστηρίζοντας ότι έγιναν σε βάρος μόνο των συγκεκριμένων παιδιών, όμως οι Αρχές έβαλαν στο μικροσκόπιο τα Αρχεία του προκειμένου να διαπιστώσουν αν είχαν πέσει θύματά του κι άλλα ανήλικα παιδιά, δεδομένου ότι την ώρα που ασελγούσε στις μικρές μαθήτριές του, φωτογράφιζε τις πράξεις του.


Τα στοιχεία του εξηντάχρονου καθηγητή μουσικής, που είναι χωρισμένος πατέρας δύο παιδιών, έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html

μπουτι γαλοπουλας ψητο

05092017gadadimosiopoihsh1


Ο 60χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, ομολόγησε τις πράξεις του, συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονέων του 9χρονου κοριτσιού.


Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, το παιδί όταν ξεκίνησε να πηγαίνει στο ωδείο ήταν πολύ ενθουσιασμένο, ωστόσο σύντομα άρχισε να αντιδρά και να μην θέλει να παρακολουθεί τα μαθήματα. Τότε είναι που γονείς άρχισαν να υποπτεύονται πως κάτι συνέβαινε και ειδοποίησαν τις Αρχές.


Μάλιστα, σε ένα από τα μαθήματα, κατάφεραν να πάρουν το κινητό του φλαουτίστα - που είναι αρκετά ενεργός στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας - και εκεί είδαν άσεμνες φωτογραφίες και λλων παιδιών.





μπουτι γαλοπουλας ψητο
μαγδαληνη βασιαδη

Comments

Popular posts from this blog

η αβυσσος κλιση στα αρχαια

βιβλιοθήκη μεγάρου μουσικής

χρωματα απο οζες