δαντελενιο τοπ συνδυασμοι

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

Η αστυνομία, μη έχοντας κανένα στοιχείο για την ταυτότητα της μικρής, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία της με την ελπίδα να λάβει πληροφορίες από το κοινό.


δαντελενιο τοπ συνδυασμοι

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της 4χρονης, οι Αρχές είχαν καταφέρει να ταυτοποιήσουν τόσο την μικρή όσο και τον φερόμενο ως δράστη, που τελικώς συνελήφθη.


μεταχειρισμενα αυτοκινητα κυπρος διπλοκαμπινα

Μέχρι ώρας δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την ταυτότητα του συλληφθέντα, όμως, όπως αναφέρει η βρετανική The Sun, έγινε γνωστό πως η μητέρα και οι παππούδες της μικρής έδωσαν πληροφορίες για τον φερόμενο ως δράστη.


«Είναι Γερμανός πολίτης. Τον εξετάζουμε. Το κορίτσι είναι επίσης από τη Γερμανία και είναι τεσσάρων ετών», ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας, Georg Ungefuk.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_8.html

δαντελενιο τοπ συνδυασμοι

«Συνελήφθη σε διαμέρισμα από την τοπική αστυνομία», τόνισε.


Ο Ungefuk ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της μικρής. «Είναι το τελευταίο μέτρο για την ταυτοποίηση του δράστη», είπε ο ίδιος ξεκαθαρίζοντας πως επέλεξαν αυτή τη δίοδο μόνο γιατί δεν μπορούσαν να βρουν καμία πηγή πληροφοριών για τη σωτηρία του παιδιού.


«Υποθέτουμε πως ο δράστης» είχε άμεση πρόσβαση στο παιδί, συμπλήρωσε ο επικεφαλής της έρευνας. Η 4χρονη λαμβάνει βοήθεια από ψυχίατρο.



τήλος καιρός

Comments

Popular posts from this blog

η αβυσσος κλιση στα αρχαια

βιβλιοθήκη μεγάρου μουσικής

χρωματα απο οζες