γλυκοξινο χοιρινο θερμιδες

Η πρώτη αυτή συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών, αναμένεται να είναι αναγνωριστική και δεν πρόκειται οι συζητήσεις να μπουν στην ουσία του ονοματολογικού, δεδομένου και ότι το συγκεκριμένο ζήτημα δεν βρίσκεται επισήμως στην ατζέντα της συνάντησης, ωστόσο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις υπάρχουν πληροφορίες πως ο Ντιμιτρόφ έρχεται στην Αθήνα μεταφέροντας το μήνυμα ότι η πΓΔΜ είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί ουσιαστικά για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας.


Στην επίσκεψη του Νίκολα Ντιμιτρόφ στην Αθήνα αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα συζητηθεί το θέμα του ονόματος, αλλά η προώθηση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών και το πώς να αναβαθμιστεί περαιτέρω η φιλία, με τάση να υπάρξουν πιο συχνές συναντήσεις μεταξύ των πολιτικών ηγεσιών των δύο χωρών, περιλαμβανομένων και των πρωθυπουργών των δύο χωρών.


αυτοκινητα μεταχειρισμενα μικρα

προθεσμια για τις 100 δοσεις

γλυκοξινο χοιρινο θερμιδες


«Αναμένουμε ο κύριος Nimetz να επισκεφθεί την “Δημοκρατία της Μακεδονίας” και την Ελλάδα, με τελικό σκοπό να επιταχύνουμε τις διαδικασίες. Σε κάθε περίπτωση, η θέση μας είναι σαφής: οι θέσεις μας για το συνταγματικό όνομα της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας” θα διαμορφωθούν σε συναίνεση με την αντιπολίτευση και θα οριστικοποιηθούν με δημοψήφισμα, στο οποίο θα εκφραστεί η ετυμηγορία των πολιτών. Γιατί καλλιεργούμε νέες ελπίδες; Επειδή αποστέλλουμε μήνυμα για ένα νέο μέλλον σε ότι αφορά τη συνεργασία μεταξύ της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας” και της Ελληνικής Δημοκρατίας και αυτό είναι η προοπτική που θα εγγυάται κοινό ευρωπαϊκό μέλλον, αντί να είμαστε εγκλωβισμένοι στην ιστορία, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα», τόνισε ο Ζόραν Ζάεφ.



Ο ίδιος εκτίμησε πως οι πρώτες επαφές της κυβέρνησής του με την Αθήνα, αναγγέλλουν φιλικές σχέσεις, με τελικό σκοπό να ζητήσουμε υποστήριξη, «να βοηθήσουν την “Δημοκρατία της Μακεδονίας” να προχωρήσει την ενσωμάτωσή της και αυτό σημαίνει να απελευθερώσουν τις διαδικασίες, επειδή η διαπραγματευτική διαδικασία έχει πραγματικά τη δυνατότητα να προχωρήσει. Θέλουμε να βρεθεί λύση σε αυτό το φλέγον πρόβλημα, κυρίως για εμάς, για τους πολίτες της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας” και για τη χώρα μας. Αλλά σε κάθε περίπτωση και για να απελευθερώσουμε και τη διαδικασία ενσωμάτωσης της χώρας στο ΝΑΤΟ, καθώς και την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ».


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html



γλυκοξινο χοιρινο θερμιδες
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html

Comments

Popular posts from this blog

η αβυσσος κλιση στα αρχαια

βιβλιοθήκη μεγάρου μουσικής

χρωματα απο οζες