official music video of sorry by justin bieber

Ο 70χρονος δημοσιογράφος από την αρχή της συνέντευξης δεν έκρυψε τη διάθεσή του, αποκαλώντας (αρχικά) την 37χρονη πρωθυπουργό ως ιδιαιτέρως «ελκυστική»: «Έχω γνωρίσει πολλούς πρωθυπουργούς στη ζωή μου. Όμως, λίγους τόσο έξυπνους και κανέναν τόσο νέο και τόσο ελκυστικό όσο η Άρντερν», ακούγεται να λέει στην αρχή της εκπομπής “60 Minutes”.


αδελφοτητα μαγων

official music video of sorry by justin bieber

Σε ένα κρεσέντο θαυμασμού προς την πρωθυπουργό, ο Γούλι συνεχίζει, λέγοντας πως είναι «τσιμπημένος» μαζί της: «Ομολογουμένως, αν και κάπως τσιμπημένος όπως και όλη η χώρα, γνωρίζω πως το πραγματικά σημαντικό στην πολιτική πρέπει να είναι η κληρονομιά του καθενός».


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_107.html

μαλιατσης σχολη

Παρά τη μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, ο Γούλι δεν απέφυγε την παγίδα της αμετροέπειας αφού, κάποια στιγμή, κατέληξε να ρωτά την πρωθυπουργό πότε γεννάει, ώστε να υπολογίσει πότε έγινε η… σύλληψη.



With an unexpected - but very exciting - pregnancy, when @jacindaardern gives birth in June, she’ll become the first elected female western leader to have a child in office. #60Mins pic.twitter.com/mCB9rxeT81

— 60 Minutes Australia (@60Mins) February 25, 2018


official music video of sorry by justin bieber

Comments

Popular posts from this blog

η αβυσσος κλιση στα αρχαια

βιβλιοθήκη μεγάρου μουσικής

χρωματα απο οζες